CREIXEMENT PERSONAL

METODOLOGÍA  D’UNA SESSIÓ DE

CREIXEMENT  PERSONAL

DURADA APROXIMADA 2 HORES

El primer que faré serà fer-te conscient/ta dels pensaments limitadors que et bloquegen i que t’impedeixen sentir-te bé. 

 

 

 

A partir d’aquest moment, treballarem, perquè acceptis  la situació que et manté aferrat/da a aquest punt de la vida. Per mitjà de les tècniques de Pensament Creatiu traspassaràs  el moment present i et situaràs en una millor posició per desenvolupar tots els teus potencials.

 

 

Arribat aquest punt de la sessió t’harmonitzaré energèticament els desequilibris físics, emocionals, mentals i espirituals que els  pensaments limitadors t’han provocat.

 

 

En la última part de la sessió respiraràs de forma connectada per integrar les noves eines apreses, els nous mapes de recursos i les noves pautes mentals.

 

 

Al tornar al moment present i recuperar el teu ritme normal de respiració, notaràs com l’energia flueix pel teu cos i que un fantàstic estat de pau et dona força i ànims per viure.

 

Anuncis

Entrades recents

ENAMORAR-SE DE LA MALALTIA!

Últimament hi ha un fenomen que observo amb cert interès i potser preocupació. M’adono que a mesura que es van posant anys i sobretot a partir d’una certa edat o situació familiar l’“anormalitat” és “estar bé”. Que no et faci mal res, que les analítiques cada any surtin correctes, que no calgui tindre una agenda plena de proves i d’especialistes de la salut que et guiïn i curin contínuament, la veritat és que sembla una mica avorrit ja que manquen temes de converses i d’altres coses. Fixa’t bé què fan els nens quan reclamen l’atenció perquè ningú els fa cas… s’emmurrien, baixen el cap, es comencen a tocar els ulls, la cama el dit o la llengua i a prémer els llavis fins que algú els pregunta: Què et passa? Em fa mal aquí! I tot seguit es posen a plorar. És real el que diu? Li fa mal? En molts casos possiblement no, però és el mecanisme per reclamar l’atenció de l’adult. Sé que no es pot generalitzar i que ningú s’enfadi d’entrada, però podríem pensar que possiblement un bon feix de malalties de la gent “una mica gran”, són reals? O el que estan amagant i reclamant subtilment i inconscientment és que se’ls tingui en compte, se’ls cuidi i se’ls estimi? Crec que val la pena mirar l’entorn que tenim i prendre consciència del que podem fer, perquè els altres per reclamar la nostra atenció no es vegin forçats a ENAMORAR-SE DE LA MALALTIA. Va, actua! Que potser et sorprens i ajudes a sanar els altres. Adeu.

CLICA >>> LOGO TWITTER PETIT   LOGO FACEBOOK PETIT   clica newsletter

 1. NAIXEM AMB UNA MATRÍCULA O UN CODI? Deixa un comentari
 2. ELS SENYALS ET GUIEN? Deixa un comentari
 3. GRUP DE WHATSAPP, PER A QUÈ? Deixa un comentari
 4. RESILIÈNCIA! resistir i superar… Deixa un comentari
 5. TRIA, SILENCI O SOROLL? Deixa un comentari
 6. TINC MÉS PASSAT QUE FUTUR. QUÈ FAIG? Deixa un comentari
 7. CAL APRENDRE A MORIR! Deixa un comentari
 8. I TU, DE QUIN COLOR ELS PINTES? Deixa un comentari
 9. HIGIENITZAR-SE  DE LES XARXES!   Deixa un comentari
 10. QUÈ ATRAUS?   Deixa un comentari
 11. COL·LECCIONES? O ACUMULES? Deixa un comentari
 12. I TU, TREBALLES? Deixa un comentari
 13. COM EDUQUEM ELS FILLS? Deixa un comentari
 14. L’AUTOENGANY, ENS DEBILITA! Deixa un comentari
 15. VULL QUE SIGUIS FELIÇ! Deixa un comentari
 16. PROFECIES D’AUTOCOMPLIMENT! 2 respostes
 17. HO VULL I HO VULL ARA! Deixa un comentari
 18. QUÈ FAIG AQUÍ? 1 resposta
 19. ESTIC SOL/A! 3 respostes