CREIXEMENT PERSONAL

METODOLOGÍA  D’UNA SESSIÓ DE

CREIXEMENT  PERSONAL

DURADA APROXIMADA 2 HORES

El primer que faré serà fer-te conscient/ta dels pensaments limitadors que et bloquegen i que t’impedeixen sentir-te bé. 

 

 

 

A partir d’aquest moment, treballarem, perquè acceptis  la situació que et manté aferrat/da a aquest punt de la vida. Per mitjà de les tècniques de Pensament Creatiu traspassaràs  el moment present i et situaràs en una millor posició per desenvolupar tots els teus potencials.

 

 

Arribat aquest punt de la sessió t’harmonitzaré energèticament els desequilibris físics, emocionals, mentals i espirituals que els  pensaments limitadors t’han provocat.

 

 

En la última part de la sessió respiraràs de forma connectada per integrar les noves eines apreses, els nous mapes de recursos i les noves pautes mentals.

 

 

Al tornar al moment present i recuperar el teu ritme normal de respiració, notaràs com l’energia flueix pel teu cos i que un fantàstic estat de pau et dona força i ànims per viure.

 

Anuncis

Entrades recents

TINC MÉS PASSAT QUE FUTUR. QUÈ FAIG?

El dia que observis que te’ns més passat que futur, vol dir que ja te’ns una edat i que quan la multipliques per dos ja veus que la xifra resultant és excessiva i que tens poques possibilitats d’arribar-hi. Quan esdevé aquest pensament, normalment la nostra ment ens porta a voler fer una mica de balanç de com hem viscut la nostra vida. Alerta! Aquest és un moment perillós, perquè el que decidim, sigui de forma conscient o inconscient, marcarà l’estil de la nostra vida futura. Si ens enganxem en els records, en les coses que vàrem fer tant les positives com les negatives, correm el risc, permeteu-me la metàfora, “que ens passi el temps de plantar allò que ens ha d’alimentar l’endemà”. Un altre pensament que ens pot envair, és voler fer tot allò que creiem que tenim pendent i viure de forma desaforada tot el temps que reconeixem que hem perdut, i aleshores ens transformem amb uns éssers estranys i curiosos que la societat observa i que acaben catalogant com a “rara avis”. Per tant, la clau per estar bé quan tenim més passat que futur és acceptar la nostra realitat i viure “EL PRESENT“. Per a mi, viure el present representa estar en pau en el moment que vius, sense sentir enyorança del passat ni delit irracional del futur. De fet, si tinguéssim la capacitat i la intel·ligència de viure el present en tota la nostra existència, tal com ho fem mentre som infants, seríem molt més feliços del que som. A veure si som capaços. Adeu.

CLICA >>> LOGO TWITTER PETIT   LOGO FACEBOOK PETIT   clica newsletter

 1. CAL APRENDRE A MORIR! Deixa un comentari
 2. I TU, DE QUIN COLOR ELS PINTES? Deixa un comentari
 3. HIGIENITZAR-SE  DE LES XARXES!   Deixa un comentari
 4. QUÈ ATRAUS?   Deixa un comentari
 5. COL·LECCIONES? O ACUMULES? Deixa un comentari
 6. I TU, TREBALLES? Deixa un comentari
 7. COM EDUQUEM ELS FILLS? Deixa un comentari
 8. L’AUTOENGANY, ENS DEBILITA! Deixa un comentari
 9. VULL QUE SIGUIS FELIÇ! Deixa un comentari
 10. PROFECIES D’AUTOCOMPLIMENT! 2 respostes
 11. HO VULL I HO VULL ARA! Deixa un comentari
 12. QUÈ FAIG AQUÍ? 1 resposta
 13. ESTIC SOL/A! 3 respostes
 14. PASSAT, PRESENT O FUTUR? 4 respostes
 15. QUÈ PRENS PER SER FELIÇ?   Deixa un comentari
 16. EQUIVOCA’T I PROGRESSA! Deixa un comentari
 17. CAP ON ANEM?   Deixa un comentari
 18. JO SÓC COHERENT! Deixa un comentari
 19. POTS RECTIFICAR! Deixa un comentari