CREIXEMENT PERSONAL

METODOLOGÍA  D’UNA SESSIÓ DE

CREIXEMENT  PERSONAL

DURADA APROXIMADA 2 HORES

El primer que faré serà fer-te conscient/ta dels pensaments limitadors que et bloquegen i que t’impedeixen sentir-te bé. 

 

 

 

A partir d’aquest moment, treballarem, perquè acceptis  la situació que et manté aferrat/da a aquest punt de la vida. Per mitjà de les tècniques de Pensament Creatiu traspassaràs  el moment present i et situaràs en una millor posició per desenvolupar tots els teus potencials.

 

 

Arribat aquest punt de la sessió t’harmonitzaré energèticament els desequilibris físics, emocionals, mentals i espirituals que els  pensaments limitadors t’han provocat.

 

 

En la última part de la sessió respiraràs de forma connectada per integrar les noves eines apreses, els nous mapes de recursos i les noves pautes mentals.

 

 

Al tornar al moment present i recuperar el teu ritme normal de respiració, notaràs com l’energia flueix pel teu cos i que un fantàstic estat de pau et dona força i ànims per viure.

 

Anuncis

Entrades recents

ELS SENYALS ET GUIEN?

Últimament sento molta gent que està pendent dels senyals que li arriben per decidir si segueixen el camí de la dreta, el de l’esquerra o bé continuen pel del centre. Ostres! I jo em pregunto, si és cert que aquests senyals existeixen, quina feinada, oi? Has d’estar totes les hores del dia observant els senyals que no sé qui envia, per actuar de manera coherent amb el missatge que imagines. Doncs no sé si ets d’aquest grup, però si t’hi identifiques vol dir que alguna cosa et passa a tu que et fa sentir empatia amb ells. Jo personalment també crec que hi ha moments en què la vida o l’univers ens parla i que cal està amatents a aquestes intuïcions que podem percebre, però fixa’t bé que les bones, apareixen quan no les busques o després d’haver-les sol·licitat anteriorment. Vull dir amb això que aquell que espera el senyal per actuar crec que s’equivoca. I això em fa pensar que algunes vegades em preguntaven durant l’època que em dedicava a les arts plàstiques, com m’inspirava? I sempre els deia la resposta que va donar el gran Picasso, “quan arribi la inspiració (el senyal) que et trobi treballant! Bé, doncs, podríem dir que acceptar que els senyals corroborin o rebutgin les accions que fem… podria ser un camí. De totes maneres, em quedaré més tranquil si afirmo el que realment crec! Si confies en tu, vull dir que no tens por per funcionar per la vida, cada vegada necessitaràs menys els senyals. Apa, confia-hi! Adeu.

CLICA >>> LOGO TWITTER PETIT   LOGO FACEBOOK PETIT   clica newsletter

 1. GRUP DE WHATSAPP, PER A QUÈ? Deixa un comentari
 2. RESILIÈNCIA! resistir i superar… Deixa un comentari
 3. TRIA, SILENCI O SOROLL? Deixa un comentari
 4. TINC MÉS PASSAT QUE FUTUR. QUÈ FAIG? Deixa un comentari
 5. CAL APRENDRE A MORIR! Deixa un comentari
 6. I TU, DE QUIN COLOR ELS PINTES? Deixa un comentari
 7. HIGIENITZAR-SE  DE LES XARXES!   Deixa un comentari
 8. QUÈ ATRAUS?   Deixa un comentari
 9. COL·LECCIONES? O ACUMULES? Deixa un comentari
 10. I TU, TREBALLES? Deixa un comentari
 11. COM EDUQUEM ELS FILLS? Deixa un comentari
 12. L’AUTOENGANY, ENS DEBILITA! Deixa un comentari
 13. VULL QUE SIGUIS FELIÇ! Deixa un comentari
 14. PROFECIES D’AUTOCOMPLIMENT! 2 respostes
 15. HO VULL I HO VULL ARA! Deixa un comentari
 16. QUÈ FAIG AQUÍ? 1 resposta
 17. ESTIC SOL/A! 3 respostes
 18. PASSAT, PRESENT O FUTUR? 4 respostes
 19. QUÈ PRENS PER SER FELIÇ?   Deixa un comentari