CREIXEMENT PERSONAL

METODOLOGÍA  D’UNA SESSIÓ DE

CREIXEMENT  PERSONAL

DURADA APROXIMADA 2 HORES

El primer que faré serà fer-te conscient/ta dels pensaments limitadors que et bloquegen i que t’impedeixen sentir-te bé. 

 

 

 

A partir d’aquest moment, treballarem, perquè acceptis  la situació que et manté aferrat/da a aquest punt de la vida. Per mitjà de les tècniques de Pensament Creatiu traspassaràs  el moment present i et situaràs en una millor posició per desenvolupar tots els teus potencials.

 

 

Arribat aquest punt de la sessió t’harmonitzaré energèticament els desequilibris físics, emocionals, mentals i espirituals que els  pensaments limitadors t’han provocat.

 

 

En la última part de la sessió respiraràs de forma connectada per integrar les noves eines apreses, els nous mapes de recursos i les noves pautes mentals.

 

 

Al tornar al moment present i recuperar el teu ritme normal de respiració, notaràs com l’energia flueix pel teu cos i que un fantàstic estat de pau et dona força i ànims per viure.

 

Anuncis

Entrades recents

TRIA, SILENCI O SOROLL?

Amiga i amic, ja et puc avançar que t’ho poso bastant fàcil fer la tria que et plantejo, ja que si no ets l’excepció, triaràs el silenci, perquè l’estat habitual que tens és de soroll. La pregunta és, podem triar silenci, quan és un estat desconegut per a molts de nosaltres? Totes les coses que som i practiquem són fruit del coneixement adquirit o bé del pensament profund individual que ens fa traspassar les barreres del conegut. El soroll, és l’efecte causat per la societat estressant i competitiva en què vivim, que no ens permet renunciar en cap moment a devorar informació o desinformació a mantenir-nos amb activitat contínua sigui esportiva, culinària, professional o intel·lectual, que ens arrossega a ocupar tot el temps amb coses “útils i valuoses” segons els nostres coneixements adquirits. I, doncs, si decideixo triar silenci, la pregunta és com ho faig? Si un dia et fas aquesta pregunta ja has iniciat el camí de “mil passes” de què parla en Lao Tse. Per fer silenci a la nostra ment és necessari adquirir coneixement en l’art d’estimar-se, d’acceptar-se i de respectar-se. Aquest coneixement farà que la nostra autoestima desperti i que sigui més senzill deturar el soroll dels pensaments tòxics que ens porten al passat i al futur sense permetre’ns gaudir del moment present de “l’aquí i de l’ara”. Un petit exercici per fer silenci podria ser anar al bosc i escoltar les passes de les formigues… Silenci, és igual a poder per decidir! Prova-ho. Adeu.

CLICA >>> LOGO TWITTER PETIT   LOGO FACEBOOK PETIT   clica newsletter

 1. TINC MÉS PASSAT QUE FUTUR. QUÈ FAIG? Deixa un comentari
 2. CAL APRENDRE A MORIR! Deixa un comentari
 3. I TU, DE QUIN COLOR ELS PINTES? Deixa un comentari
 4. HIGIENITZAR-SE  DE LES XARXES!   Deixa un comentari
 5. QUÈ ATRAUS?   Deixa un comentari
 6. COL·LECCIONES? O ACUMULES? Deixa un comentari
 7. I TU, TREBALLES? Deixa un comentari
 8. COM EDUQUEM ELS FILLS? Deixa un comentari
 9. L’AUTOENGANY, ENS DEBILITA! Deixa un comentari
 10. VULL QUE SIGUIS FELIÇ! Deixa un comentari
 11. PROFECIES D’AUTOCOMPLIMENT! 2 respostes
 12. HO VULL I HO VULL ARA! Deixa un comentari
 13. QUÈ FAIG AQUÍ? 1 resposta
 14. ESTIC SOL/A! 3 respostes
 15. PASSAT, PRESENT O FUTUR? 4 respostes
 16. QUÈ PRENS PER SER FELIÇ?   Deixa un comentari
 17. EQUIVOCA’T I PROGRESSA! Deixa un comentari
 18. CAP ON ANEM?   Deixa un comentari
 19. JO SÓC COHERENT! Deixa un comentari