CREIXEMENT PERSONAL

METODOLOGÍA  D’UNA SESSIÓ DE

CREIXEMENT  PERSONAL

DURADA APROXIMADA 2 HORES

El primer que faré serà fer-te conscient/ta dels pensaments limitadors que et bloquegen i que t’impedeixen sentir-te bé. 

 

 

 

A partir d’aquest moment, treballarem, perquè acceptis  la situació que et manté aferrat/da a aquest punt de la vida. Per mitjà de les tècniques de Pensament Creatiu traspassaràs  el moment present i et situaràs en una millor posició per desenvolupar tots els teus potencials.

 

 

Arribat aquest punt de la sessió t’harmonitzaré energèticament els desequilibris físics, emocionals, mentals i espirituals que els  pensaments limitadors t’han provocat.

 

 

En la última part de la sessió respiraràs de forma connectada per integrar les noves eines apreses, els nous mapes de recursos i les noves pautes mentals.

 

 

Al tornar al moment present i recuperar el teu ritme normal de respiració, notaràs com l’energia flueix pel teu cos i que un fantàstic estat de pau et dona força i ànims per viure.

 

Entrades recents

I TU, DE QUIN COLOR ELS PINTES?

Hola, com estàs? Bé, bé molt bé i tu? Anar tirant i aguantant el xàfec. Us sona haver escoltat o ser protagonista d’aquesta introducció a una conversa? Els que diuen molt bé, millor que ho estiguin, però moltes vegades l’expressió amaga la ignorància de l’estat en què vivim o no voler parlar amb l’interlocutor de la nostra situació. Si la resposta és aguantant el xàfec, prepara’t, perquè possiblement seràs el contenidor on t’abocaran tot el “xàfec”. En aquest moment has de decidir si et carregues de compassió o et fas fonedís i desapareixes. Tothom vol estar bé i és normal que sigui així, però hi ha moltes persones que no estant disposades a “créixer” per ser més felices. I què fem moltes vegades per ignorar els problemes que tenim? Doncs, fixat bé que el que fem normalment és “anar a comprar una bona pintura, a poder ser blanca i pintar tots els problemes que tenim d’aquest color” i aleshores ja estem en disposició d’explicar al món que estem molt bé i que som feliços. Et sona? Pels que vulguin saber una mica més de com funciona la nostra ment, permeteu-me recordar el que va dir Carl G. Jung, un gran savi i psicòleg espiritual, deixeble de Freud, que crec que il·lustra prou bé el que estem analitzant: “Fins que l’inconscient no es faci conscient, el subconscient seguirà dirigint la teva vida i tu li diràs destí”. I ara si us sembla, feu una immersió al vostre subconscient i deixeu de pintar-lo. Èxit. Adeu.

 1. HIGIENITZAR-SE  DE LES XARXES!   Deixa un comentari
 2. QUÈ ATRAUS?   Deixa un comentari
 3. COL·LECCIONES? O ACUMULES? Deixa un comentari
 4. I TU, TREBALLES? Deixa un comentari
 5. COM EDUQUEM ELS FILLS? Deixa un comentari
 6. L’AUTOENGANY, ENS DEBILITA! Deixa un comentari
 7. VULL QUE SIGUIS FELIÇ! Deixa un comentari
 8. PROFECIES D’AUTOCOMPLIMENT! 2 respostes
 9. HO VULL I HO VULL ARA! Deixa un comentari
 10. QUÈ FAIG AQUÍ? 1 resposta
 11. ESTIC SOL/A! 3 respostes
 12. PASSAT, PRESENT O FUTUR? 4 respostes
 13. QUÈ PRENS PER SER FELIÇ?   Deixa un comentari
 14. EQUIVOCA’T I PROGRESSA! Deixa un comentari
 15. CAP ON ANEM?   Deixa un comentari
 16. JO SÓC COHERENT! Deixa un comentari
 17. POTS RECTIFICAR! Deixa un comentari
 18. AMB QUINA MÚSICA T’ALCES?   2 respostes
 19. CREAR LES CAUSES! Deixa un comentari